Vårtecken 2015

sbjer

New member
Interstate = stor tank .... 750 = låg bensinförbrukning...... långt mellan tankningarna
 

krister

Member
Hej
I dag blev årets första repa till Simlångsdalen på en fika ,kallt som attan men det värmer att jag har sveriges bästa Commando ,i höstas pansionerade jag Amalerna och ersatte dem med ett par Kinatillverkade Kehin ,det gjorde verkligen skillnad lite som Viagra till gubbar med fräsht drag i hela registret, jag ser verkligen fram mot den här sommaren

Krister
 

Magnus Jönsson

Administrator
Hej
det blev en kort premiärtur i det underbara vädret igår :D Commandon startade och fungerade som den skulle men lite hör tomgång till att börja med, jag vet inte om tätningar och sånt torkar ut i förgasarna när man tömmer dom över vintern för när jag kört en stund gick tomgången ner och la sig där den skulle. Oljepölen under cykeln är inte jag skyldig till, den fanns där när jag kom :wink:
Notera min nya, än så länge obehandlade alutank, helnöjd så långt och tät var den :lol:
 

Bifogat

  • commando.jpg
    commando.jpg
    76.9 KB · Visningar: 11,737

Magnus Jönsson

Administrator
...jag har fortsatt problem med att lägga in bilder, måste spara om och förminska dom för att det ska fungera...
 

Kim

Administrator
Jag har provstartat commandon, lite oljeslangar skall bytas innan säsongen, nya kondingar behövs och en hel del kärlek. :)
 

Per G

New member
Idag kunde jag inte hålla mig längre, tappade ur oljan ur vevhuset och fjäskade till med att fylla på med ny olja.
Tände till på första och startade på andra kicken :shock:

Hade inte tänkt att åka något men den lät så gött att jag blev tvungen att hämta hjälmen och dra en liten runda.
Ingen sommarvärme i solen men grymt kul att få åka igen :D

Per
 

Kim

Administrator
Har bytt gummikuddar till oljetanken idag, förhoppningsvis orkar jag byta oljeslangar imorgon och då tar jag kanske en tur på lördag om allt går enligt planerna. :)
 

camenius

Well-known member
Härligt att se och läsa... Snart ä de sommar.
Fick mig att inse att jag ska testa 16H, om så bara en kilometer, imorgon/söndag.
(Bjarne: Ditt inlägg fick mig att glida in på din blogg igen. F-n du är verkligen klubbens bäste fotograf!)
 

Kim

Administrator
Jag tog commando. Ut på en tur idag.. Förbi Tord och kastade av mitt gamla framdäck så han får nöta ut det. :) mina roadriders är verkligen sköna att åka på! Dock lite kallt ute, frös som tusan när jag kom hem. 3.5 grad plus ute.
 
camenius skrev:
(Bjarne: Ditt inlägg fick mig att glida in på din blogg igen. F-n du är verkligen klubbens bäste fotograf!)

Det var snällt sagt, men säg inget till Mats Olofsson! :lol: :lol:

Tog Dominatorn på en liten sväng idag. Först var hon lite tjurig , vilket kanske inte är konstigt med tanke på att jag inte rört henne sedan sista turen i slutet av november i fjor. Sedan jag tömt förgasaren på gammal soppa och laddat batteriet i fem minuter startade hon fint.
 
En skön sväng till Mölle idag. Lite disigt var det allt, som det ofta är vid kusten på våren. Men vad gör väl det när termometern visar 18 grader? :D Nu skall jag hem och tända grillen, ett vårtecken så gott som något!

 

camenius

Well-known member
Underbar bild, vinröd Norton i naturmiljö får till och med vårt sydligaste landskap att konkurrera med min hembygds fägring. Inte illa, inte alls illa.
 
Jo, hemma är ju alltid hemma. Så är det väl för de flesta, antar jag. Själv är jag uppväxt vid kusten och känner mig inte helt bekväm i stora, mörka granskogar.

Det märks verkligen att vi befinner oss i april. I lördags grillade vi och satt ute och käkade. Igår knäppte jag de här bilderna i det krispiga vårljuset hemmavid då jag gick den dagliga promenaden med hunden Norton. Då hade tempen sjunkit tio grader och man höll på att blåsa bort. Och idag är det bara sex, sju grader och det regnar.







Nu skall det ju bli fint igen redan på torsdag och på lördag är det dags för ytterligare ett vårtecken; veteranmarknaden i Degeberga. http://cmmc.se/ Får se om det blir med Norton eller med Bonnevillen och sidvagnen.
 

Per G

New member
Haha, gillar det där med hunden Norton (och inte Triumph) :D
Du tar fantastiska bilder, ser otroligt fint ut !!

Jag har faktiskt hunnit med ett par svängar på Commandon vilket kändes hur kul som helst.
Och nu har man hela sommaren framför sig!

Per
 

Per G

New member
Själv har jag inte lyckats komma ut ännu men lossade i alla fall på bottenpluggen i vevhuset igår så att jag fick tillbaka oljan :)

Per
 

Kim

Administrator
Min är uppstartad, pumpad, tvättad och ready for action! Har tom tagit en liten första tur till macken och fyllt upp tanken!! :)
 
Top