De 4-gäng rullar igen

Weine

Member
Säsongens två första träffar har varit. Till Orust var vi samma 3 mc som till Italien ifjol, vi samlades hos Alsterberg i Bengtsfors för att ta gemensam färd till Orust, Catharina och Monica körde husbilar, medan grabbarna följde Weine som färdledare och körde på fina vägsträckor dock hade vägbeläggningen lite i övrigt att önska. Träffen förflöt i vanligt god ordning en eloge till arrangörerna. På hemvägen körde Hans och Monica in om Halmstad och fick en kopp kaffe hos Krister Törnblom.
Till årsmötet var det bestämt att Catharina och Monica skulle stå för maten på fredagen och lördagen. Monica körde redan på torsdagen till Bengtsfors och sagt till Hans att komma till Bengtsfors efter att han hade spelat bridge på kvällen. Så vid 22 tiden körde Hans från Malmö vid 24 tiden var det tankstopp söder om Göteborg, även korv intogs, när Hans kom fram till :motorcycle: stod det en och tittade på den varpå följande samtal utspelades:
Din mc: Ja Kört långt? Nej bara från Malmö Vart skall du Bengtsfors Inte i kväll väl Jo bara ett stenkast ju Varpå mannen råkade se på den uppknäppta jackan och utropade IKLÄDD SLIPS! och gick därifrån med skakande på huvudet.
När Hans passerade Kode var det dags att ta på regnstället och 02:45 framme i Bengtsfors och kröp in i husbilen för att sova. Klockan 07:00 var det frukost och inpackning i husbilarna som damerna sedan körde iväg med. Hans och Weine gjorde en ny oljetankspackning till Hans Norton. Sedan bar det iväg till Karlstad där damerna stannat och inhandlat det sista i matväg till årsmötet. Väl framme på Djulö camping hade Torsten Ahlin sett till att stugor mm var bokade. På fredags kväll blev det korvgrillning och återseende av gamla vänner. Lördagens årsmöte genomfördes vi avslutande med tårta för att fira att vi är över 1000 medlemmar, sedan var det dags för middag där Catharina och Monica serverade chili concarne som dom gjort.
Söndagen skildes vi åt Hans och Monica körde till Tranås för att se på deras dotters lägenhet, hon var dock inte hemma så de ringde till Magnus Jönsson han svarade inte så det fick bli raka vägen hem. Men Hans mc karta som hamnat i husbilen måste ha smittat GPS-en ty det blev många småvägar i Smålands djupa skogar. På en liten väg mötte de en kalv som smitit från sin hage, kan ni se husbilen med varningsblinker på framför kalven och Nortonen på tongång bakom och en förvirrad knutte som försökte driva in den i hagen. Som tur var kom det 2 personer till undsättning och kalven förenades med sin flock och resan gick sedan utan några problem hem.
Så nu ser vi fram mot nästa träff och sedan semester där ingen går säker vi kanske dyker upp och vill ha kaffe

De fyras gäng
 

Magnus Jönsson

Administrator
Hej
jasså ni är på tur igen :D
Jag svarar (nästan) alltid på mobilen och anar att du har fel nummer :roll: prova med 070-225 09 93 nästa gång så lyckas det säkert bättre...
//Magnus
 

Weine

Member
Hej alla fans!
Nu har vi passerat våra tre träffar samt Britanniarallyt i Falkenberg och ni kan andas ut för vi kommer inte att våldgästa
någon av er för vi kommer imorgon bitti resa till Danmark via Varberg - Grenå för att besöka Danska Britanniarallyt kommande helg.
 

Weine

Member
 

Bifogat

  • 038.JPG
    038.JPG
    4.8 MB · Visningar: 8,830

Weine

Member
048.JPG
Efter 2 timmar och numera skalliga pga försökt få in bilder från Falkenberg ska dränka våra försök i en flaska whisky
Hälsningar de fyra idioterna
 

Weine

Member
View attachment 085.JPGView attachment 098.JPG
I vanlig ordning är vi förvirrade, vi har nu hamnat i Skagen där vi idag har varit ute och gått hela dagen, först gick vi och tittade på dom båda haven på öster och västra sidan samtidigt. Sedan gick vi till Skagen centrum där vi intog en fiskbuffé med alla handa läckerheter, problemet för oss nu är regn, regn, och mera regn. Problemet med detta återkommer vi med vi får se var vi hamnar.

De fyras gäng
Monica och Hans
Catharina och Weine
 

Weine

Member
004.JPG003.JPG002.JPG
Här kommer lite bilder från Britannia i Rödkärsbro Danmark HD som burnat tills däcket small.
 

Weine

Member
Vi befinner oss nu i Belgien och träffen här börjar imorgon
vi återkommer
De fyras gäng
 

Weine

Member
Träffen är nu öppnad här i det soliga och varma Belgien, det troppar in cyklar allt efter som vi väntar på Klas och Kristina dom bör nog snart dyka upp. Igår när vi la in bilderna fick vi bara en liten stund på oss för dom stängde ner wifi, därför så lite text.
Föranmälda hit vad vi vet är 240 stycken. Vi var igår till Staden och handlade och det kom fram ett flertal bilister som stannade och frågade om vi skulle till träffen, det verkar som ett flertal av lokalbefolkningen skall komma hit under helgen och titta. Det har redan varit journalister här och tittat och intervjuat några dock inte oss. Vi syns ju för banderollen är uppe.

Det är inte lätt att köra här i Staden, på grund av vägarbete, Hans körde först in till Staden för att handla, efter två timmar åkte Weine och Catharina in inte såg vi Hans, vi körde nog minst fel för Hans hade avverkat en sträcka på 6 mil! innan han var tillbaka. Vi tror att det är ca 1-1,5 mil fram och åter. Vi har nu listat ut var vi kan få wifi i lugn och ro, hoppas att vi kan rapportera varje dag från träffen

De fyras gäng
 

camenius

Well-known member
Härligt att trött och utan energi kunna sitta på landet utanför Västerås, i en stol framför datorn, och ändå få njuta av det ni lägger. Ger energi.
Tack, hare´!
:D
 
Top