Recent content by camenius

 1. camenius

  Svarva bromstrumma

  Självklart finns det intresse. Sådant här har högt läsvärde.
 2. camenius

  Skåne Rundt 2022

  Hm, mitt dåliga samvete. Har varit sugen på det under många år. Hittills bara snack, men det vore riktigt kul. Nästa år blir det inte eftersom det tidsmässigt konkurrerar lite med Internationella Nortonträffe, men året därefter har jag inget att skylla på. Inget annat än tidsbrist. Svårt att...
 3. camenius

  Skåne Rundt 2022

  Tur du hade! Fint bor du åxå!
 4. camenius

  Gamla bensinkranar

  Hej, jodå det har fungerat mycket bra. Jag rengjorde dem och satte i de packningar jag beställde. Hittills har de fungerat perfekt. Inget läckande. Verkar inte påverkas alls av den nya bensinen som jag annats svurit en hel del över i vår och sommar. Har du samma som jag så verkar de där...
 5. camenius

  Honda CB 750 1974

  1974 års modell. Körd 300 mil efter proffs-renovering. Mycket bra skick. Går mycket fint förstås. Detaljer får du på telefon, mitt nummer hittar du i medlemstidningen.
 6. camenius

  Köpes: Dubbelnockad frambroms till 650 ss

  Söker dubbelnockad frambroms till 650 ss. Lasse Camenius, 07076-1957 åtta.
 7. camenius

  Vårnumret 2022

  Trevliga kommentarer! Bjarne du har medverkat i varje numer i många år och är en suverän ordkonstnär. Hoppas du orkar fortsätta medverka i många år till!
 8. camenius

  Säljes: Norton 650ss -68 *SÅLD*

  Hehehe... så det kan gå. :) Tack för köpet!
 9. camenius

  Vårnumret 2022

  Varmt tack Brage! Ja, dessa fina JPN är intressanta, kul att Toni snöat in på dem. I höst kommer en längre artikel av den välkände brittiske mc-journalisten Alan Cricart om just JPN. Lite fjäder i hatten för oss i senaste numret där Toni även lyckades få kontakt med Mick Ofield så vi fick hans...
 10. camenius

  Säljes: Norton 650ss -68 *SÅLD*

  Hoppsan, det där är ju "min" gamla, fin maskin! Nu blir jag ju sugen igen... Hm... är ju pensionär och ska därmed rimligtvis inte köpa utan sälja av beståndet... :)
 11. camenius

  Egen bromsljuskontakt?

  Snyggt pojen!
 12. camenius

  Säkring?

  Tack Micke! Batteriet driver enbart lyset fram och bak samt stoppljus. Signalhornet dras vid sidan om... Fick telefonledes rådet att använda en 16 a så jag kör väl med 16-20 något.
 13. camenius

  Säkring?

  Håller på med kabelstammen till min RE Interceptor (1965) sex volt. Den saknar säkring. Vill sätta dit en, hur "stor" ska jag ha räkna med i så fall?
 14. camenius

  Alkylatbensin

  I vårnumret finns en artikel av Lasse Larsson om detta. Till artikel har jag lgt en intervju med några personer från "branschen" samt med allkonstnären Jim Lundberg (från Classic Motor). Sensmoral är... kör. Ni får läsa själva om några veckor.
 15. camenius

  Svarva bromstrumma

  Hej och välkommen till klubben! Du har Jeppes Engeneering ganska nära dig, i Lindesberg. Han är seriös och mycket duktig, därtill Norton-älskare. Han kan hjälpa dig om du inte hittar annan.
Top